Logistik-VM

Detta händer de följande dagarna:

Imorgon: Cykla med barn till dagis. Jobba. Åka buss med 7a till lägerskolegård vid kusten samtidigt som några elever, matsäcken och lite packning åker med Gunilla (min mentorskollega) plus en förälder. Mormor hämtar på dagis och är barnvakt över natten, Jonas är nämligen också borta med sitt jobb. Vara med klassen. Ge dem roliga upplevelser, biologiuppgift, middag, sängplatser.

Torsdag: Vara med klassen. Mormor skjutsar till dagis. Hem med klassen. Cykla hem och köpa presenter på vägen till tvilling-kusinerna som har 25-års fest på lördag. Packa om. Åka bil med mormor och barn till Borlänge.

Fredag: Inga planer so far.

Lördag: Dop för Ciara (min kusin i Hollands barn) och 25-års fest.

Söndag: Tåg hem till Tierp.

Plan B för imorgon: Leo börjar få ögoninflammation, kanske måste vara hemma från dagis. I så fall skjutsar vi Stella till dagis och han är med mig på jobbet i någon timme tills mormor kommer och hämtar honom.

Puh. Om jag får välja planer för de närmaste dagarna skulle det vara: Vara sjuk (har feber och är förkyld, men kan inte, kan inte vara sjuk nu!!), ha mysbyxor, läsa böcker, se på TV.

Och i morgon fyller min blogg 1 månad!!!!! Hipp hipp hurra. Ingen (dvs jag) trodde den skulle överleva ens det första dygnet pga späckat småbarns-schema, men minsann! Överlevde och still going strong.

...Men hur ska jag överleva utan Er vid kusten utan Internet och dator?! Ni är ju mitt allt och mitt sociala liv förutom jobb och familj just nu!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag kommer med största sannolikhet sitta här med min dator i knät (i värsta Carrie Bradshawstil) och gråta floder imorgon kväll när det inte finns några nya inlägg här. JAG har definitivt blivit beroende!! Hoppas ni får det riktigt kul med sjuorna i alla fall!

2007-08-28 @ 21:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0