Mikrochip

Så fort de uppfinner mikrochipet i hjärnan direktlänkad till bloggen ska jag skriva oftare. Just nu hinner jag skriva detta:

Bäst idag: Har fått very stylish klassrum med fyrameters-whiteboardtavla plus att ett gammalt skåp försvann. Dessutom ska jag fixa till lite annat fint. Mysigt klassrum=lugna och glada elever. En bra sak var också att för att fixa dessa blommor mm till olika klassrum åkte jag och Gunilla till IKEA. Shopping, räkmacka, kaffe, arbetstid. Nice!

Sämst idag: För att vi åkte till IKEA på eftermiddagen hann jag inget av alla andra 346 saker jag skulle göra. Och imorgon och på torsdag har vi obligatoriska CP-dagar då man måste sitta still i aulan. Och jag måste ha tag i en Daisyspelare. Till på måndag. Måndag!!! Där gick pulsen upp igen. Jag vet inte hur en Daisyspelare ser ut. Trodde vi hade en men det visade sig vara en Alphasmart. Jaha, vad är det då undrar ni? I have no fucking idea säger jag. Nån sa att det var en Daisyspelare. Fan fan! Har två nyinköpta läromedel på CD-skiva men ingen Daisy. JÄVLA DAISY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok, nu har jag avreagerat mig på tangentbordet. Lugn nu. Lugn. Lugn.


Kommentarer
Postat av: Anna A

Daisy? Vad är det för fel på Pogo Pedagog?

2007-08-15 @ 09:25:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0