Party like it's 1985

Var på 30-års festen igår kväll och hade SÅÅÅ kul!! Kändes som en back in the old days- kväll på nation, fast bättre, eftersom man ju efter ett tag kände och pratade med alla som var där.

Generösa, snälla Marcus hade festen på V-dala nation, med sittning och tre-rätters och allt.
Förrätt: Kräftor, bröd, öl, tre- TRE! -snapsar
Varmrätt: Oxfilé, klyftpotatis, rotfrukter, svampsås, massa vin
Efterrätt: Chokladmousse, kaffe, Baileys

Plus att jag efter middagen drack cider och champagne. Ett under att jag inte däckade under ett bord, men upprepade tyst för mig själv: "Inte bli för full, inte bli för full, inte bli för full". Tror till och med jag sa det till mig själv i spegeln på toaletten. Och då är man ju inte för full, eller hur var det nu?!

Musiken vi dansade till var typ gamla åttio-och nittiotals- hits. Tänk Jimmie Dean med Troll, tänk E-type, tänk Agua. Christin, du skulle varit där!

Alla var glada och trevliga och dessutom är det ju så att eftersom man gillar Marcus så himla mycket så gillar man hans kompisar också!

Kvällen avslutades med att jag gick till stationen i bara strumpbyxorna, med klackskorna i handen. Inga konstigheter med det. Bara skavsår och ömmande fötter. Men snygga partyskorna fick komma ut ur garderoben för en kväll, så de är glada!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0