September

Tack tack för grattiset Cicci, men fyller 18 september så därför tog jag inte åt mig så mycket...=) Visst fyller Neyma 20 september? Kommer ihåg sista gången jag såg dig med stora magen för det var på mitt kalas på söndagen, vi satt där bredvid varandra och hade kladdkake- och glass-tallriken balanserande på varsin gravidmage. Hade blivit ett bra foto! Om man hade varit ihop med någon som brydde sig om att ta kort då och då....(Av alla kort vi tagit de senaste fem åren är jag med på typ tre. Och då blev jag inte ens bra)

Anna, du ÄR ju Carrie Bradshaw! Journalistliv och allt.

Förresten, igår när jag skulle sova. Och låg och tänkte på mitt jobb och på matsals-tjafset pga korkade låg- och mellanstadielärare. Så kom jag på att de övriga tre arbetslagen är som Hufflepuff- präktiga och lite tråkiga, Ravenclaw- smarta men intetsägande, Slytherin- onda, onda, onda. (Gissa vilka som är låg- och mellan...) Själva är vi Gryffindor. Of course!

Tror dock inte jag ska säga min teori på nästa ledningsgrupp, då man sitter och har möte med arbetslagsledarna från de andra arbetslagen samt rektorerna...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Gryffindor ruules! Lovar att ta plats i det arbetslaget, den dagen jag är klar med utbildningen! Ha de nu bäst vid lägerelden, håller en tumme för fint väder och snälla barn! Och GRATTIS BLOGGEN btw! ;)

2007-08-29 @ 11:07:47
URL: http://frokenasa.blogg.se
Postat av: Camilla

Fasen va bra du skriver! Hur hinner du med???????????? Jag är liksom nöjd om jag hinner gå in på Familjeliv en gång i veckan och kanske svara på lite meddelanden... Du är bäääääst!
Hoppas vi hinner ses i helgen men det verkar som ditt schema är fullspäckat. Har du funderat ut nåt till din stooora 30 års dag?! Inte långt kvar nu.
Kram kram kram, Camilla med magen (mitt nya smeknamn)

2007-08-29 @ 12:43:25
Postat av: Nina

Tjeeeena Maria!! Även du har hittat ut i cyberrymden?? Ja vad skulle man annars göra om kvällarna, hehe!! Hoppas allt är bra med dig och familjen och att ni trivs i Tierp? Skönt att ha nära till jobbet va?
Ha de gott! Kram Nina

2007-08-29 @ 22:06:32
URL: http://kosmo06.blogg.se
Postat av: Marcus Davidson

Nu har jag äntligen hittat hit. Va fint du skrev om festen. Jag är jätteglad att du kom. Du var by the way Anders bordsdam. Han var visserligen i sin tur Söderströms bordsdam. Notera att de var två killar bredvid varandra. Söderström hade egentligen ingen bordsdam.
Nu kan jag alltså hänga med bättre i ditt liv. Är ju inte lysande på att höra av mig. Vi hörs säkert ändå. Ha det bra och god fortsättning med bloggen. Ska fortsätta titta. Kram Marcus 30

2007-08-30 @ 00:15:09
Postat av: Cicci

Jag visste väl att du fyllde år två dagar innan något av mina barn!!! Alltså inte Yaiza... Well, om jag glömmer bort att gratta dig den 18, så kan du väl tänka att jag redan gjort det fast på fel dag?! Lite småpinsamt så där för min del... men du känner ju mig... kram Cicci

2007-08-30 @ 23:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0