Lekande barn-bilder från idag

image134

image135

image136

Sista bilden ser ut som Leo, skolans tönt, stolt poserar på samma bild som Neyma, coola poppistjejen. De var kompisar när de var små, och nu måste Neyma genomlida träffar när de är tonåringar och inte alls har något gemensamt. Leo minns dock när de var två år och glatt åkte omkring på varsin Bobbycar.

Leo: Kom igen, nu ler vi när de tar kort
Neyma: Amen orka, liksom.

Ska bli spännande att se om tretton år. Har jag tur gifter de sig med varandra, och så får jag Cicci som mormor till mina barnbarn. Fränt.

Men "Amen orka" säger väl i och för sig inte de coola om tretton år. Alla trender går ju i cirklar, så teen talk of 2021 kommer eventuellt att vara:

  • Dra mig baklänges
  • Vad skådar mitt norra öga?
  • Herre min je
  • Tjottablängare

Kommentarer
Postat av: Christin

Vad skådar mitt norra? Vilka sötnosar! Så klart vi ska på SPA! Jag fick presentkort på floating o massage av svärmor, och har gett vibrosauna och floating till mig o Stefan! Bra uppvärmning... Ha en lugn o fin nyår! Kram!

2007-12-30 @ 21:30:36
URL: http://bamman.blogg.se
Postat av: Case

Haha! Vilka söta bilder. :) Ni verkar haft en toppendag. Hoppas att ni får en fin nyårsafton oxå. Det tänker iaf jag ha (magont å huvudvärk tänker jag skrämma bort med alkohol). Kram å gott nytt år. :)

2007-12-30 @ 22:17:17
URL: http://case.blogg.se
Postat av: Anna

Ser mysigt ut! "Glöm inte Gudars skymning!" Mycket användbart uttryck.

2007-12-30 @ 23:17:05
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

Vad skådar mitt norra? Tre kommentarer! =) Gudars skymning vad snälla ni är, kram och gott nytt år Case, Anna och Chrillan!

2007-12-31 @ 00:29:11
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0