Ensamt nyår

Jonas ska jobba kväll på nyårsafton, och detta betyder att jag och barnen kommer att vara själva från tre på eftermiddagen till ett på natten. Skulle kunna vara hos mamma, om det inte vore så att hon jobbar natt då. Skulle kunna hälsa på någon och ha rolig middag, om det inte vore så att det är mer jobbigt än roligt att sen baxa hem två trötta barn på kvällen. Skulle kunna låta barnen vara uppe länge, om det inte vore så att de är för små för det.

Så jag kommer att sitta alldeles, alldeles ensam på tolvslaget. Se på fyrverkeriet, eventuellt lyssna på en gammal Lars Winnerbäck-låt på repeat med textraden "...alla andra är ute på så roliga fester".

Om inte! Här kommer mitt erbjudande: Någon som vill fira nyår med mig och barnen??

Planen för nyårsaftonskvällen är följande:
Först vara ute och leka i snön på eftermiddagen. Sen in och äta lyxig middag (Typ potatisgratäng och fläskfilé och god sås. Jag gillar ju åttiotalsmat, remember). Vi dricker varsitt glas vin, barnen får saft. Sedan kommer den kritiska punkten när barnen ätit klart och börjar leka och låta och dra i min arm för att de vill diverse saker, men är det helg så kan man sätta dem i soffan med chips och Bolibompa så är matfriden räddad. Sen blir det Bolibompa, lek- kanske med Barbie om någon känner för att klä på en anorektisk docka lite snygga åttiotalskläder?-, bad och nattning. Barnen brukar somna runt åtta- halvnio, och sen kan man göra vad man vill!!! Värsta lyxen. Se på TV, se en film, dricka vin, spela Alfapet, hänga i soffan. Ja ni hör ju! Vilken helkväll. Sen skålar vi på tolvslaget med champagne och kollar på fyrverkerier. Inga fyrverkerier själva, för jag är rädd för såna.

Någon som är sugen? Vad är väl en rolig fest jämfört med häng i en soffa?


Kommentarer
Postat av: Marcus

Krossa några sömntabletter i ungarnas saft, lägg dem kl 18, hoppa i bilen och kom till Uppsala och festa istället. Sweeet. Det blir nog fest hos mig. Eller hos nån annan. Hur som är du välkommen.

Angående DIN lyxmiddag. Borde du inte kunna unna dig OXFILÉ istället för fläskfilé på nyår åtminstone. Hur jävla snål får man vara. Jag slår vad om att du är en sån som böjer sig hela vägen ner till golvet för att plocka upp en tjuga.

Du borde kröka till ordentligt nån gång. Jag misstänker att du börjar bli för domesticerad för ditt eget bästa. var är den Maria jag festade med för 10 år sen. Hon var rolig.

Kan jag få passa dina ungar nån gång snart förresten? Jag har några bra idéer på vad vi kan göra. Lita på mig.

2007-11-16 @ 21:13:57
URL: http://schumi.blogg.se
Postat av: Maria

Hon är ju fortfarande jävligt rolig!

Passa ungar får du absolut göra! Pallar du båda? I så fall tar jag gärna några timmar på stan i Uppsala någon lördag framöver!

2007-11-16 @ 22:52:21
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Marcus

Bring'em on baby.

2007-11-16 @ 23:35:26
URL: http://schumi.blogg.se
Postat av: Erik M

Stilpoäng här för att Marcus tog upp barnpassningen först EFTER att sömntabletterna var utredda :)

2007-11-17 @ 15:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0