Förlorad förmåga, del 2

Sedan vi flyttade hit i somras har jag inte bara förlorat förmågan att gå upp i tid på morgonen, jag har också slutat läsa böcker. När jag pendlade med tåg hann jag läsa ut minst en bok i veckan, ibland till och med två, nu läser jag en bok var tredje månad ungefär. Tragiskt, jag som älskar att läsa. Just nu håller jag på med två böcker som jag kommit en fjärdedel i och glömt bort vad de handlade om, samt att jag måste hinna läsa om senaste Harry Potter- boken innan den sista kommer på svenska om några veckor.

Att jag sitter här och bloggar om att jag inte hinner läsa bidrar väl också en del till att jag inte hinner...

Dock tänker jag inte skriva mer om det, utan bara konstatera att oftast pratar vi om saker vi "måste" när det egentligen antingen handlar om saker vi vill alternativt inte vill. Och just nu VILL jag inte läsa, förutom när sista Harry Potter- boken kommer på svenska plus när senaste Mari Jungstedt kommer på pocket.

Däremot vill jag gå ner och kolla på Van Veeteren-deckare på fyran och äta upp resten av chipsen från igår. Bäst att äta upp dem idag så att jag kan vara nyttig imorgon när det är måndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0