När man tror att man tänker till

Tydligen var jag så smart förra julen att jag la ner två adventstjärnor i samma förpackning, för att spara plats i julkartongen. Detta hade jag ju inte en tanke på när jag packade upp julsakerna igår utan tänkte att jag inte hade två av samma att matcha i vardagsrumsfönstren och köksfönstren. Så idag köpte jag tre nya i en av fina inredningsaffärerna här i stan (Ja, nu är det ju ingen stad utan snarare en liten håla, men whatever. Ni fattar), men ingen upphängningssladd. Och när jag öppnade de gamla förpackningarna så var dessa dessutom finare, förutom en av de nya som var röd och passade bra i köket.

Så av allt adventsfixande som jag hade tänkt göra idag så blev det:
  • En orangeröd adventsjärna i köksfönstret (Snygg men inte vidare praktisk, ger bara ett mörkt porrigt sken och hur mycket nytta har man av det med två små barn plus stora köksfönster ut mot vägen?)
  • Fula tomtar i fönstren
  • En till stjärna i lilla fönstret i vardagsrummet (Det var visst den vi hade i köket förra julen. Kanske byter ut porriga röda mot den? Men då har vi ju ingen i lilla fönstret?)
  • Ett konstaterande att a) Julsaker är faktiskt himla fula      b) Fast mysigt är det ju ändå
Well, well. Imorgon ska jag lämna tillbaka de två överblivna nya stjärnorna, köpa upphängningssladdar, köpa glödlampor och sen jäklar vad julstämning och adventstjärnor i fönstren det ska bli.

Sådär ja. Intresseklubben- var ni tillräckligt koncentrerade nu så att ni fick med allt? Annars kan jag ge en snabbgenomgång: adventstjärnor- två istället för en i varje förpackning- saknar upphängningsanordning- jävla skit. Har ni några ytterligare frågor är det bara att ni hör av er, det vet ni. Till exempel har jag ju inte berättat vilken fredagsfika vi åt idag.

Kommentarer
Postat av: Fattygirl

Jamen vad åt ni för fredagsfika då?!

2007-12-01 @ 10:15:20
URL: http://fattygirl.blogg.se
Postat av: Maria

Smörgås till mellanmål och sen glass! Intresseklubben, tack för visat intresse! =)

2007-12-01 @ 10:40:36
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0