Storstädning

Har sovit i TIO timmar inatt, från klockan 22 till 8. Har nu sovit ikapp ungefär hela hösten. Ska vara hemma och städa och fixa och sen åka till jobbkompisen Jenny och hennes barn och leka (barnen) och häng i soffan och dricka kaffe (jag och Jenny) i eftermiddag.

Knep för att få det fint på nedervåningen: Bära upp saker på övervåningen.

Knep på att få det fint på övervåningen: Eh...Bära tillbaka allt ner igen?

Eller så tar jag ett djupt andetag och plöjer mig igenom drivorna av leksaker och kläder och börjar lägga saker där de ska vara.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Inte städa! Njut av höstlov!!!

2007-11-01 @ 11:07:25
Postat av: Maria

Fast jag njuter av höstlov under tiden jag städar! Skulle jag lägga mig i soffan och läsa en bok så skulle jag få ligga still ungefär 0,0 sekunder innan barnen vill nåt, så kan lika gärna plocka och fixa. Och ligga på soffan ikväll istället och titta ut över mitt välstädade hem under tiden jag ser på Medium!
...Fast är DJUPT avundsjuk över ditt 4-timmars frisörbesök och nagelfix! Du är säkert snyggaste småbarnsmorsan på Gran Canaria nu.

2007-11-01 @ 11:37:42
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Cicci

Háller med om "städatklart" känslan efterát... den är faktiskt underbar! Ända tills nágot barn fár för sig att smeta in golvet och soffan i yoggi eller dyl. Och ja, jag passar väldigt bra i Victoria Beckham frisyr! Varför har ingen frisör sagt det till mig förut?! Naglarna däremot är tveksamt - försökte knyta upp en knut nyss - typ omöjligt!

2007-11-01 @ 11:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0