Två vuxna plus två barn=piece of cakeliv

Ensamma mammor- ni är mina idoler! Har i stort sett varit själv med barnen sen i torsdags, och helt avkopplande är det ju inte. Dessutom är jag ju själv med dem nästan varje kväll eftersom Jonas jobbar på kvällarna. Mat, tvätt, plock, nattning, lek, prat- allt ska göras, och helst utan alltför många "MEN HERREGUD! Nu slutar ni bråka innan jag blir TOKIG!"

Idag, imorgon och på onsdag är Jonas ledig, och oh my good vilken lyx att vara två om allt! Idag efter dagishämtning kl fyra så åkte vi förbi hemma och hämtade upp Jonas, och sen åkte vi till Hemma-affären och Konsum. Köpte stekpanna, tandkräm samt mat. Sen hem, lagade pasta och baconsås, nu fixar Jonas i köket, barnen ser Bolibompa, jag sitter vid datorn. Bara en sån sak!

Imorgon hämtar Jonas barnen för jag har ämneskonferens till halv fem, och sen ska jag träna Bodystep på kvällen. Dessutom ligger det just nu en Marabou dajmchoklad och väntar på mig i kylen, tills när barnen har somnat. (Present från Jonas för att jag fick lov att ta bilen hem på min lunchrast för att kolla om han hade dragit ur kontakten till en lödkolv, själv var han i Uppsala över dagen)

Hörrni, jag struntar i glamouren! Detta duger alldeles utmärkt åt mig. Lovely favoritliv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0