Damp-generationen

Det är när man ska somna som de riktigt djupa, kloka funderingarna kommer.

Som: Vilka är det som har TV på sin mobil och varför?

För det första kan man ju inte se något i de lilla displayerna. För det andra går det ändå inga bra serier på dagarna. Hur många sitter på bussen och har en oemotståndlig lust att se Oprah? För det tredje, om man är borta på kvällstid när ens favoritprogram går så spelar man väl in det, alternativt gör så roliga saker att man struntar i att man missar nåt på TV. För det fjärde, hur störigt ser det inte ut när någon sitter och stirrar ner i sin mobil.

Men vad vet jag. Jag är född-77. Min generation hade inte lika mycket DAMP, myror i brallan, koncentrationssvårigheter eller curling-liv som dagens generation har.

Eller lika roligt?

Kommentarer
Postat av: Camilliondollar Baby

Är född -74 och tror helt klart att vi hade roligare än dagens ungdomar!

2007-10-20 @ 14:39:52
URL: http://BlogglosaCamilla.blogg.se
Postat av: Maria

Fast det tror inte jag! Tänk om vi hade haft Internet, mobiltelefoner, lika snygga kläder, lika bra självförtroende. Dagens ungdomar är coola och snygga!!!

2007-10-20 @ 15:00:05
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Marcus

Snicksnack. Vi var bättre. Ut i skogen och leka. CYKLA hem till kompisen och fråga om han ville leka istället för att ringa. Det var tider det. Dessutom. Det enda som händer med mycket prylar är att man vänjer sig vid det och tröttnar ändå.

70-talisterna rules.

2007-10-20 @ 16:01:02
URL: http://schumi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0