Har ni läst Bridget Jones?

I andra boken skriver hon julkort, men tycker att det är så tråkigt att hon börjar dricka vin istället. Och märker dagen efter att hon har skrivit massa brev på fyllan till typ sin killes förra chef. "Heeeej! Alltså, vi har inte mötts, men juken är en UNDERBAR årstid och jag älskar dig. Det gör jag verlijen...verjigen...verkligen....hick"

Skulle göra det roligare att skriva sina fem miljoner omdömen till alla elever om jag fick dricka en flaska vin först. Inte så proffesionellt, men lite roligt. Vi kunde ha fest i lärarrummet, bag-in-box och gamla schlagers och roliga elev-historier, och så kunde vi turas om att skriva på datorerna.

"Lisa!!! Alltså, FY FAAAAN vad du är bra på matte! Yeah yeah. Räkna på och party on. Du fick VG på provet"

Eller nej. Fan vad barnsligt. Mellan 8 och 10 imorgon har jag planeringstid och då ska jag speedskriva de sista så att jag blir klar. Ord som taluppfattning, problemslösningsförmåga och regelbok kommer att finnas med. Väldigt professionellt.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Sorry att jag inte kommenterat på ett tag. Anledningen: MÖSS!!! Har inte kunnat varken vara hemma eller sova eller leva normalt.

Nu är åtminstone EN borta och om det finns fler hoppas jag att de är på utsidan... Nu finns det inte ett hål att vare sig komma in eller ut på nämligen! Fort Knox bor jag i...

Den fastnade med foten i fällan inatt, men varken jag eller G vågade ha ihjäl den, så den släpade sig över terrassen dragandes på fällan
fram och tillbaka tills det blev tillräckligt sent (07.30) att ringa till Gs kompis och be honom komma och ta itu med den... Hur går det med dina råttor? Jag vill bo i ett vakuum - utan smådjur!!!

2007-10-09 @ 23:41:28
Postat av: F

Oj, vilken frestande tanke! Det skulle kunna bli årets höjdpunkt, något man ser fram emot. "Åh, nu är det bara tre veckor kvar till omdömesskrivningsfesten.Vad jag längtar!"

2007-10-10 @ 20:47:20
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0