En biiiiiiil!

För att bara kosta 20 000 är den en true beauty!!

Just bil känns lite skumt att äga med tanke på att jag faktiskt inte kört bil på ungefär hundra år. Eller åtminstone sex. Men idag! Med pappa som moraliskt stöd på passagerarsidan startade jag motorn, släppte på kopplingen, lyckades köra mellan Niklas bil på ena sidan och grannens staket på andra, utan att krocka med något av det. Sen körde jag i ca 25 km/h förbi vårt köksfönstret och tutade åt alla som var inne, lite crazy sådär. Men det var det ingen som hörde, för när jag väl hade hittat tutan så var jag fyrtio meter förbi vårt hus. Sedan 25 km/h runt Ostronvägen ett varv, gick så bra att jag av bara farten fortsatte ett varv till. Förutom att handbromsen var i var det en helt OK körning för en tant som inte kört bil sen -74 (eller motsvarande)

Och jag upprepar: EN BIIIIIL!!!!

Dessutom mysigt, trevligt, roligt kalas med underbara närmaste släkten, åtminstone tjugo av dem. Var mamma, bror Niklas, hans tjej Kriztin, deras bebis Simon, mormor, moster Ulla, moster Monica, hennes man Kenneth, kusinerna Malin och Emelie, moster Ingegerd, kusin Tomas och hans tjej Emma med barnen Ida och Gustav, moster Åsa, kusin Julia, pappa, farmor.

Och då fattas det ändå en drös kusiner plus en morbror. Nackdelen med att inte bo kvar i Borlänge är att vi inte träffar släkten så ofta, fördelen är att det är så många kalas och fika där att om vi hade bott i Borlänge hade jag växt ur mina jeans för ca 10 år sen...!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Vad är det för en bil då?!

2007-09-22 @ 22:41:25
Postat av: krillanthegreatest.blogg.se

härligt! :D

2007-09-23 @ 01:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0