Ja må jag leva!

Passar på att säga TACKTACKTACKTACK för grattisen: Cicci, Christin, Marcus, Anna, Åsa, Krillan, Jessica, kusin Helena, Niklas, Kriztin, Simon, Janina, mamma, pappa, Ulla, Håkan, "mig", jobbet. Puss puss I love you all!!

Har haft kalas efter jobbet med jobbarkompisarna. Dock känner jag att man är så inkörd i barnkalastänket att jag inte riktigt vet hur man har vuxenkalas. Bjöd på glass, kladdkaka, äppelpaj, rabarberpaj, prinsesstårta. På färgglada IKEA-barntallrikar. Med kaffe i omaka muggar varav två muminmuggar och en Scandic-Sigge kopp. Stella frågade på vägen hem om det skulle bli fiskdamm. Hade ju faktiskt passat ganska bra?

Men de sjöng för mig! Och alla jobbarkompisar plus vår studierektor plus E på expeditionen kom förbi. Och jag fick presentkort på nya, lyxiga inredningsaffären plus blomma plus kort där det stod: "Till vår kära kollega och arbetslagsledare som alltid stöttar oss så bra i vårt arbete".

Åhh, vad fiiiiint! Snyft. Å andra sidan gråter jag som sagt till everything, till exempel busschaufförer som hälsar till varandra från varsin buss. (Jomen, det är väl jättefint?)

Men jo Christin, känner att en viss mognad har infunnit sig. Till exempel nu när klockan är över tjugo över fem på eftermiddagen och jag är trettio på riktigt. R.E.S.P.E.C.T. !!

Kommentarer
Postat av: Cicci

R.E.S.P.E.C.T! Du är bäst i världen och kollossalt rolig att läsa! Tycker verkligen att du skulle haft fiskdamm! Eller skattjakt... tänk dig studierektorn och Co. springa i ilfart runt knuten och skrika "Hampus brevlåååådaaaa!!!" Kram Cicci

2007-09-18 @ 18:06:49
Postat av: mig!

GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTIIIS :DD

2007-09-18 @ 18:15:27
URL: http://m754.blogg.se
Postat av: Maria

Ha ha ha ha, arbetslaget på skattjakt i kvarteret. "Hampus brevlåååååååda"!! Med nya pennor och kexchoklad och en flaska vin i påsen. Typiskt att man får höra de bra idéerna så här i efterhand!!
(hahaha, ser studierektorn springande runt knuten framför mig....)

2007-09-18 @ 18:23:02
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0