My name is Hibbs. Anna Hibbs

Några citat från i lördags:

"Nu sminkar jag mig och fixar håret. Kolla före, snart ser jag ut som Anna Hibbs"
"OK. Nu putar vi med munnen som Anna Hibbs på kortet"
" Ja men, du vet, om någon frågar vad du heter så säger du Anna Hibbs"

Ni läser väl Anna Hibbs blogg? Stureplanstjejen som är så snygg att ögonen gör ont, och som dessutom är rolig, smart, duktig på att skriva, verkar supertrevlig och supersnäll samt är typ hur rik som helst....

Ja, nu behöver vi ju inte prata så mycket mer om det.

Men iallafall så har jag ju en kompis som heter Anna som bor i Stockholm och som jobbar inom mediabranschen, och visst kommer man in på Stureplansklubbarna då?

(Anna- Säg ja! Säg ja!)

Så då var min tanke att jag och min andra kompis Anna (Som jag hälsade på i helgen) skulle hänga med Stockholms-Anna ut någon gång, och förhoppningsvis träffa på Anna Hibbs. (Jag vet, många Annor här, hänger ni med?)

Eventuellt skulle vi då skrika "ANNA HIIIIIIBBS! We löööööv you!" och skrika pojkbandsfan-högt så att kristallkronorna ramlar ner, och sen inte släppa taget om henne på hela kvällen i glädjen över att få träffa denna overkligt perfekta varelse. Kanske skulle hon vilja adoptera några lantisar att göra en makeover på?

...Eller skulle jag kanske inte berättat det här förrän Stockholms- Anna lovat att jag får följa med på Stureplansklubb?! Risken är nog annars rätt stor att hon inte vågar ta med mig.

Jag ångrar mig. Frågan lyder: Anna, får jag hänga med dig till Stureplan någon gång? For no reason at all, tänkte det skulle vara kul bara?

Kommentarer
Postat av: Anna

Men du..? Om man slår två flugor i en smäll nästa gång? Typ: "Jag heter Hibbs. Anna Hibbs. Det syns kanske inte nu, men jag har silikonboobs och är jäkligt snygg. *plut plut* Har inte vi legat med varandra?" Vad tror du?

2008-04-29 @ 00:08:02
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Anna

Haha, jag är ledsen om hela din bild av mig raseras nu, vilket den kommer att göra och förmodligen säger du genast upp bekantskapen, men - jag har inte varit ute på Stureplan en endaste gång sen jag flyttade till sthlm och förmodligen kommer det inte ske heller ;) Sorry, men en lantis har sina principer... :D

2008-04-29 @ 18:18:41
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

Tv3- Anna: Äsch, inte säger jag upp bekantskapen baby. Vi kan ju gå ut på Söder. Kanske är Anna Hibbs ute där ibland också?!

2008-04-29 @ 18:43:05
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Anna

Top Secret, men det RIKTIGT coola hänger inte på Stureplan ;)

2008-04-29 @ 19:03:19
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0