Klippning

Sen vi flyttade hit i somras har jag bara klippt mig en gång, eftersom min frisör är i Uppsala och jag aldrig har tid att åka dit. Håret blir därför längre och längre (nähä?) och dessutom snyggare.

Jorrå, så är det. Årets största scoop. Vi har blivit lurade hela tiden, håret behöver inte alls klippas var 6:e till 8:e vecka, som jag har trott sedan jag var 13 och började läsa Vecko-revyn. Tror det är ungefär som med att tvätta sig, om man aldrig duschar så utvecklar kroppen sitt eget reningssystem. Med håret tänker nog kroppen något liknande: "Jahaja, om det inte blir förbättring från externt håll så får vi väl styra upp något själva"

Smart system, den där människokroppen. Fast någonstans går ju smärtgränsen innan håret börjar se alltför fallfärdigt ut. Så om några veckor ska jag klippa mig, ungefär det vanliga fast klippa lugg igen som jag inte haft på ett år.


Kommentarer
Postat av: Terése

Själv har jag bästa kompisen som frissa, hon ÄR frissa, så det brukar inte vara nåt problem med klipptid. Sist jag var dit sa hon, "Jag tror inte jag behöver tunna ut nåt". Jag blev rädd - På riktigt!hm, det kommer ett inlägg om det så småningom.

2008-02-11 @ 23:01:32
URL: http://mellisplace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0