NP

Min sovmorgon imorgon försvinner, och istället ska jag lämna barn på dagis 7.30 för att sedan sitta och titta på ett gäng fina nior som skriver nationellt prov i svenska, uppsatsdelen, mellan 8.00 och 10.40.

Hade först lite planer på att börja läsa Harry Potter, men det känns ju faktiskt himla orättvist att jag får sitta framme vid katedern och läser en bra bok medan de sliter med sin uppsats. Istället kom jag på hur smart det skulle vara att passa på att läsa tråkiga kurslitteraturboken till nästa handledarutbildningsträff om en vecka. Eller läsa och läsa, bläddra igenom den och göra lite anteckningar så att det verkar som att jag har läst den.

Skulle tusen gånger hellre erbjuda mig att skriva någon elevs uppsats, om han eller hon läste min tråkiga bok.

För övrigt hoppas, hoppas, hoppas jag att de tre av mina specialelever som inte har godkänt i svenska klarar NP. Håller alla tummar jag har, och funderar på om jag ska skaffa en sån där hatt med stora, klappande händer på, ni vet där man drar i ett snöre och så klappar händerna samtidigt som det spelas en hejaramsa.

Visst skulle väl det ge provtillfällena en extra glans?

Kommentarer
Postat av: Janina

Senaste Harry Potter boken är världsbäst! Lyckos dig som har det att se fram emot! Själv läste jag ut den under jullovet!

2008-02-07 @ 13:38:42
Postat av: Lina

Håller med den förra komentatetarskan(!) Sista Harry Potter boken, MUMS! Läste ut den i måndags, love!

2008-02-07 @ 19:43:03
URL: http://sockerbitan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0