Svarta tidshålet

En Mama-tidning, nagellack, lite TV-tittande samt mail-kollande senare kommer jag nu på att jag inte alls gick och la mig kl åtta som jag tänkte. Jävla skit. Kan inte någon uppfinna ett sätt att vrida tillbaka tiden på kvällarna? Alternativt flextid i skolan för att slippa gå upp 6.15.

Ja, nu när jag tänker på det så verkar det där senare alternativet himla bra. Och det är ju inte som att eleverna skulle säga nej heller...Hm, värt att fundera vidare på.

Nu ska jag smörja in mig med handkräm, lägga mig i sängen och läsa klart Mama samt stirra lite på klockradion och se om jag med hypnos lyckas få den att gå baklänges.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Halloj! Nu har JAG sportlov!!! Sitter i och för sig på jobbet nu, men jag åkte mest hit för att kolla min mail och läsa din blogg och så... Snart ska jag åka och shoppa lite och sedan ska jag ringa till bostadsföreningen och säga att de måste utrota den nya musfamiljen som flyttat in i den tomma lägenheten bredvid vår... Suck. Så ska jag städa ur lite garderober också och kanske åka till stranden! Kram på dig! Cicci

2008-02-25 @ 10:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0