Träning

Idag har jag suttit still mellan kl 8.30 och 16.30 (förutom promenad till cafeterian) i en aula eller i ett klassrum på ILU. Väldigt jobbigt, I have to say. Mina ben började göra ont runt kl 14.

Jag kan nu se våra galna åttors hinderbana i uppehållsrummet med andra ögon. Jo, det är sant, de bygger hinderbana med jämna mellanrum. Hoppar över skåp, flyttar alla bänkar till hinderhoppning, slänger papperskorgar omkring sig, springer på bord, och tar sen tid på varandra. Plus att de filmar med sina mobiler. Om ni googlar på "Galna kids i Tierp hoppar höjd med hjälp av inomhus-möbler" så kan det hända att ni får upp en film på You Tube där jag ryter i bakgrunden "Gå ner från skåpen!!" Men de är ju ganska innovativa, det måste man ge dem.

Iallafall, efter en dags stillasittande var det helt underbart att åka och träna Bodystep på kvällen. Hann prata en stund innan passet med en annan instruktör (Hon jag ringde till och råkade fråga om de behövde hjälp på lördag med medlemsdagen)

Märklig fråga 1:
Hon: Jo, vi har ingen som kan hämta Lou Rossling (Känd föreläsare, kostar 40 000 att anlita) på Arlanda, har du bil och kan tänka dig att göra det?
Jag: Eh...

Tänker frenetiskt, hur slingrar jag mig ur detta? Hon vill alltså att jag ska åka med min Ford och hämta en 40 000-kronors föreläsare på Arlanda? Denna kvinna skulle få sitta i en bil full med gamla dagisteckningar, höstlöv (något dagisprojekt, kom aldrig längre än till bilen), leksaksmobiler och motorvärmarsladd, känns inte som den bäsa reklamen för gymmet. Dessutom riskerar de att hon aldrig kommer till föreläsningen på grund av att jag irrar runt på Arlanda-påfarter och inte vet hur jag tar mig därifrån, alternativt har åkt fast för polisen för att jag kör i taxi-filen. Men hon skulle iallafall få lyssna till "Jimmy Dean", 40 000-kronorsdamen.

Jag: Jag tror att Jonas ska ha bilen

Märklig fråga 2:
Hon: Vad sa du, vad du ska göra under dagen? Antagligen att stå i någon monter, för spinning kanske
Jag: Jag har varit på spinning en gång i hela mitt liv. Det var bland det tråkigaste jag någonsin gjort...!
Hon (skrattar lite nervöst): Ja...Det kanske du inte ska säga.

Lördag. Spännande, spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0