Värsta bästa sportlovsdagen

Jungle City is the place to be. Kolla bara in detta:

image170

image172

image175

Helt fantastiskt kul ställe. Det bästa var att jag ju hade 2-åringen som ursäkt att göra alla saker själv, "Oj, oj, Leo, ska jag hjälpa dig uppför klätterställningen och sen att åka rutchkana?" Dessutom fanns det en massa stora studsmattor med nät runtom, tjoho.

Åldersbegränsningen bestod av att man fick lov att ta sig igenom ett spindelnätsliknande repvägg med ett litet hål i mitten för att ta sig upp i klätterställningen. Om min rumpa hade varit 2 cm bredare hade jag fastnat, och det hade ju blivit lite pinsamt.

"HALLÅ? HALLLLÅÅÅ?! Min tvååriga son är på väg uppför klätterväggen och jag har fastnat, finns det någon smalare människa här som kan hjälpa mig?!"

Nä, är glad att jag klarade rep-testet. Efter lunch och ännu mera hopp, klättring, bollhav och lek så åkte vi till IKEA och åt pannkakor till mellanmål. Sedan lämnade vi stortjejerna i lekhörnan, och tog med oss småbrorsorna runt affären.

Handling: En lampa för 49 kronor och en bambu-blomma för 9 kronor. Kan vara nytt svenskt rekord i "Billigt IKEA-besök"

Och kaffe i lugn och ro hann vi dricka också. A very good day!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag vill också leka! Det är ju faktiskt 58 dagar kvar tills jag fyller 20 (men vem räknar?) så då klassas jag väl som ett barn fortfarande, eller? hm..

2008-02-19 @ 10:16:29
URL: http://sockerbitan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0