Vinter-ide

Ute är det februarimörkt och kallt, och mitt liv rör sig i en triangel bestående av hemma, jobbet, dagis. De kommer i lite olika ordning olika dagar, ibland åker jag direkt till jobbet och ibland lämnar jag på dagis först, men 98% av min tid befinner jag mig på dessa ställen. Emellanåt gör jag avstickare till gymmet och leder aerobicpass och ibland är jag på ICA och handlar, men i övrigt rör jag mig i min lilla triangel.

Men snart är det vår, och då jäklar!! Oh my God vilket fräna saker jag kommer att göra. Jag ser mig själv vara i Stockholm och shoppa, i Göteborg och gå på SPA, i Örebro och fika, i Norrtälje och dricka vin alternativt åka runt på loppisar, i Borlänge och mysa och umgås, i Karlstad och se nyinköpt lägenhet, i Uppsala och festa.

Jajamän! Be aware, kära vänner, för snart är jag social igen!

Kommentarer
Postat av: Case

Ja visst är det tråkigt me februari och mörker. Men det är dock ljusare längre på dagarna nu, så vi kan bara gå mot vårigare tider. ;) Om man nu får vara glad över det mitt i alla otäcka klimatförändringar..

2008-02-06 @ 21:48:17
URL: http://case.blogg.se
Postat av: Anna

Jaa! Bloggfest i Örebro och vin i Norrtan! Jippiejeey! =))

2008-02-07 @ 08:27:24
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Oggy

Ja men seriöst nu. När, hur och vart ska festen ske då? Rockis styr upp det, men han behöver bara en rejäl spark i det allra käraste först och även grunderna på vad som ska ske.

2008-02-07 @ 11:52:55
URL: http://oskarlindqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0