Emo

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!

Skulle kunna ha varit en helt underbart mysig dag idag. Plockat bort julsaker, städat, Stella har varit på kalas hos en grannkompis, sett på "Kalle och chokladfabriken" på eftermiddagen. Ikväll ska jag göra potatisgratäng och Stellas kompis ska eventuellt sova över. Ja ni hör, en perfekt hemmadag.

OM det inte hade varit så att jag imorgon ska filma och skicka in Bodystep-videon igen. Les Mills är ondskefulla perfektionister, och jag får ont i magen bara jag tänker på det. Egentligen, om jag tänker med huvudet, så är det inte hela världen om jag inte blir godkänd. I så fall kör jag bara vidare med aerobicpass under våren. Andas lugnt, ingen panik.

Tyvärr har ingen berättat detta för min mage. För det första så har Bodystep-pressen förstört lusten att leda pass överhuvudtaget (Jag som har ÄLSKAT att ha aerobicpass och att träna). För det andra så hatar jag att förlora. Och för det tredje: Om jag inte blir godkänd och inte kan börja leda Bodystep så blir jag betalningsskyldig för hela (eller halva, har inte fått riktigt klara besked) kursen i Stockholm i höstas.

Alltså betala pengar för en av de värsta helgerna i mitt liv. Trevligt, verkligen. Varför betala pengar till SPA-helg med brudarna eller romantisk hotell-helg med Jonas, eller för den delen Melodifestival-biljett, när man kan betala pengar för Djävulens Bodystep-utbildning.

Men what the hell. Jag skulle åtmistrone köpa mig fri från ångesten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0