"Fashionista"

I nästa avsnitt av "Läckberg & Rudberg" (Eller heter det "Rudberg & Läckberg"?) så intervjuar de Ebba von Sydow om hennes stil-bok. Hon kallar på fullaste allvar sig själv för "fashionista". Roligt ord. Fashionista. Hur vet man att man är det, liksom? "Hej, jag är inte bara mamma, sambo, lärare, dotter, kompis, syster- jag är även en fashionista!!" Bara för att jag gillar snygga kläder och inte tar på mig Kappahl-tant-outfits.

Eller nä, förresten. För att vara en äkta fashionista så får man nog inte gå runt hemma i H&M-mysbyxor. Då krävs ett juicy couture-set. Antagligen är det skillnaden mellan fashionistas och oss vanliga dödliga- hur man är klädd hemma.

Själv går jag just nu klädd i pyjamas kl ett på eftermiddagen. Söndagar är bäst. Dock ska jag snart ta ett skumbad med hårinpackning, scrub-creme och ansiktsmask- och låsas att jag är Ebba von Sydow. Säkert gör hon sådana saker innan hon tar på sig Juicy-setet och powerwalkar runt Djurgården.


Kommentarer
Postat av: Rockpoet

Vem myntade egentligen uttrycket fashionista?

2008-01-06 @ 13:21:27
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: Maria

Rockpoet: Säkert nån som ville stajla lite (Kanske var det Ebba?)

2008-01-06 @ 14:03:24
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Christin

Jag handlar nästan bara på Kappahl. Trots att jag har flyttat. *skäms* Vad har du för pyjamas, Maria? Burberry?

2008-01-06 @ 18:27:30
URL: http://bamman.blogg.se
Postat av: Maria

Christin: Haha, not Burberry. Tror att du blandar ihop mig med Ebba, folk gör ofta det...Pyjamas=H&M, Hello Kitty-tryck. Not very fashionista-stylish =)

2008-01-06 @ 18:31:03
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0