Feberdagar

Som mest hade Leo 40,2 graders feber igår, lilla skrutten. På kvällen igår orkade han bara ligga i soffan. Vid sjukdom sätts för övrigt alla matregler ur spel, så förutom vatten och rumpalvedon har han sen i lördags kväll fått i sig: Glass mitt i natten, pannkakor vid tre måltider, mer glass, äppelbitar, korvbröd, popcorn, klementin-picknick i sängen.

Idag har han dock mått bättre, som tur är. Har till och med orkat duscha, och alla vet ju att vid dusch och pyjamasbyte är man officiellt på bättringsvägen. Gulligt var att han vid duschen idag stod en stund och tittade på sin snopp och drog sedan ut den så långt han kunde. "Mamma, titta. Lååååååång!" Vad svarar man på sånt? "Ja, vad fint", eller?

Ännu gulligare var det när han efter duschen satt i mitt knä och jag klippte naglarna på honom
Leo: Mamma, klippa boppen?
Jag: Nä, vi ska inte klippa snoppen

Fullständigt logiskt för en 2-åring, är något långt så klipper man det. Dock kan jag ju förstå att han lät lite orolig när han frågade detta.

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha... Sötnosen! Jag ska härmed klaga mindre högt när febern inte ens är uppe i 39. Herregud, jag som blir en orolig hönsmamma vid 38... 40,2?!
Skönt att han är bättre!!

2008-01-14 @ 21:45:08
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Case

Hahahaha! Har visserligen aldrig träffat Leo, men jag tror han kommer bli en riktig tjejtjusare när han blir stor. ;)

Min kompis berättade att hennes lillebror badat med sin pappa å sen frågat storebror om han oxå hade skägg på snoppen. Barn är fööör härliga!

2008-01-14 @ 22:17:36
URL: http://case.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0