I'm a loser, baby, so why don't you kill me

Men, men, hellre än en loser än en Les Mills- fanatiker med perfekt vinklade tummar. Enda sättet att bli en sån är att träna, träna, träna, och är inte riktigt beredd att säga upp mig från jobbet, sälja barnen och lägga ner mitt liv för att bli en Bodystep-instruktör.

Beslöt mig igår kväll att strunta i Bodystep-videon helt och hållet. Lägga ner, giving up, kasta in handduken, och FY FAN vilken lättnad! En sten har fallit från mitt bröst. Träning är kul igen och det ska bli jätteroligt att leda aerobicpass på lördag. Dessutom tycker jag ju egentligen att Bodystep är kul, bara jag lyckas sudda bort minnena från utbildningshelgen from hell. Var ny release på Bodystep 70 idag, och låt 7 och 9 var bland de bästa träningslåtarna ever.

Enda jobbiga nu är ju att jag måste betala tillbaka pengar för kursen i höstas. Eller egentligen har jag ju inte skrivit på någonting, men säkert har de sina policys, och som nyinflyttad känns det ju inte helt trivsamt att bli osams med traktens lilla gym.

Dock: Hade kunnat vara värre. Jag hade kunnat vara fulla Danmarks-supporten som stormade in under matchen och nu måste betala tillbaka typ alla pengar Danmark förlorat på utebliven match, några miljoner eller så. Det är ett bra tankesätt det där, att det hade kunnat vara värre.

Som till exempel imorgon när jag ska jobba mellan kl nio på morgonen och nio på kvällen på grund av Öppet Hus på skolan. Hade kunnat vara värre, jag hade kunnat vara tvungen att jobba på natten också. Oh what a sunshinegirl I am!

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha... Klockrent! Sådär brukar jag tänka när jag är riktigt bakis och när vinet har kastat grodor ur min mun kvällen innan. Well, jag sprang iaf inte in på fotbollsplanen.. Funkar varje gång! Håller tummarna för att ni får sova inatt! Kraam!

2008-01-15 @ 23:06:41
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Maria

Fotbollskillen borde få veta vilken hjälte han är och vilken förtröstan han ger till folk!! Då kanske miljonerna känns lite lättare att betala av?

2008-01-15 @ 23:09:01
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: F

Klokt att släppa Les Mills när det inte kändes kul längre. Sånt ska ju vara kul! Kan du inte förhandla om att leda något annat pass så att du slipper betala?

2008-01-16 @ 19:25:12
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0