Optimistisk lördagsplan

Imorgon hade jag tänkt att åka till Uppsala och Gränby centrum med barnen. Jag, ensam med båda barnen, i ett fullproppat köpcentrum en lönehelg. Good luck, hur dum i huvudet får man vara?!

Det kan vara så att jag sitter genomsvettig i bilen hem med två galna barn i baksätet och upprepar för mig själv "Aldrig mer gå i affärer med barn, aldrig mer gå i affärer med barn". Det kan också vara så att vi får en mysig lunch på Burger King, köper ett Bolibompa-spel till Stella (Hennes högsta önskan just nu, blir i och för sig trevligt med omväxling från memory-spelen) och någon leksak till Leo samt hinner strosa runt i några av mina affärer. OK, det där sista skulle jag inte satsa några större summor pengar på, men behöver ett par nya mysbyxor.

(Tänkte stajla först och skriva "nya jeans" eller "ny party-top". Men det skulle ni ändå inte gå på, va?)

Så nu håller vi tummarna för nöjda barn, ohala vägar samt lite folk i affärerna! Skulle tro att sannolikheten för att detta händer är ungefär 3%.

Kommentarer
Postat av: Case

Oooh nya mysbyxor är bästa shoppingen ju!! H&M har supermajsiga tycker jag. :p Billiga å ursköna! Enjoy shoppingen! Om ni ska ner på stan så är min kompis utklädd till Ville Viking på Viking Line för att underhålla barnen. ;) Haha. Hoppas ni får en supernice dag!

2008-01-25 @ 23:05:43
URL: http://case.blogg.se
Postat av: Maria

Case: Haha, om vi ser nån Ville Viking så hälsar jag från dig! (Vet dock inte vem Ville Viking är. Antar att han är i C-kändisligan, som avundsjukt blänger på A-kändisar som Bamse och Mumin. Men det kanske märks vem som är utklädd?! =)

2008-01-25 @ 23:15:36
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Case

Haha! Jo, jag har inte heller träffat på Ville, min kompis gör debut som det idag å va grymt nervös. Tror hon skulle dela ut nåt till alla barn, men vet inte vad, kanske var en gratis kryssning eller nåt? ;)

Men absolut, Ville hör nog till C- eller kanske tom D-ligan. Men me Jenny i rollen så klättrar han snabbt uppåt. =)

2008-01-26 @ 08:52:11
URL: http://case.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0