YES!

Att jag skulle ha ett aerobicpass idag har liksom försvunnit i Bodystep-stressen, så i onsdags kom jag på att man kanske skulle träna in stegen? Tog ett av mina gamla pass från Uppsala (Ingen här som känner igen det) och hottade upp det lite. Igår bestämde jag musiken och körde igenom stegen några gånger. Allt som allt ungefär 10% av tiden man egentligen behöver öva innan första gången man har ett nytt program.

Men med lite god vilja och koncentration löser sig allt, och passet idag gick PERFEKT!! Ha ha! Mycket folk, roligt program, glada deltagare som tackade efteråt för kul pass. Yes, yes, yes! Så himla skönt, träningsglädjen tillbaka. Och pedantiska Bodystep-människorna i Stockholm kan, som sagt, köra upp sina perfekt vinkade händer någonstans...

Efter passet körde jag till ICA och handlade lördagsgodis åt barnen och mig, hem, åt lunch, och i sann go with the flow-anda passade jag även på att storstäda, möblera om i köket, rensa bland barnens leksaker samt städa i skafferiet.

Very nice lördag indeed. Nu ska vi äta middag på ett köksbord som är roterat 90 grader. Som Stella sa "Det känns som att vi har flyttat till ett nytt ställe nu när bordet står här". Det finns familjer som båtluffar i Thailand i tre veckor. Och så finns det familjer som tycker att ett flyttat köksbord är äventyrligt nog.

Heeeelt wild och crazy.

Kommentarer
Postat av: Rockpoet

Härlig lördag, kul att höra!

Du råkar inte ha Lisa Miskovskys nummer btw? Skulle behöva det.

2008-01-19 @ 18:03:26
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: Fattygirl

Jag älskar din smått frostiga relation till Les Milles! Åh om jag är i Tierp någongång av någon anledning, då ska jag gå på dina aerobicspass!

2008-01-19 @ 18:26:06
URL: http://fattygirl.blogg.se
Postat av: Lina

Haha, så gjorde vi i min familj också när jag var liten! man kom nerskuttande från övervåningen när mamma ropade mat. och sen stog man helt förbluffad i dörröppningen till köket! Det var spännande i flera dagar!

2008-01-20 @ 12:55:09
URL: http://sockerbitan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0