Apropå bröllop

Faktiskt skulle jag gärna gifta mig med Jonas, åtminstone när jag inte är sur på honom för att han är en negativ gnällspik som inte vill måla panelen i köket.

Så nu väntar jag bara på att Aftonbladet ska ringa och säga att jag vann den där tävlingen.

 Ho ho?

Ring då!

Ingvar Oldsberg is waiting med sin herrgård och fina maten. Och jag har en snygg klänning (Vit från Weekday med små svarta dödskallar på, men de syns bara om man tittar noga). Och coola solglasögon. Och snygga vigselringar går väl att hitta på rea någonstans.

Så, Aftonbladet, skärp er nu. Min bild var ju hur bra som helst.

Kommentarer
Postat av: Nina

Har man giftas tankar bör man nog vara på väg åt samma håll, och vilja samma saker. Vill ni det?

Du skriver ofta om dina vänner som du träffar så ofta du kan, har inte Jonas några egna vänner som han träffar? Har ni inte vänner som ni träffar tillsammans?

När man läser om dig som jag tycker är underhållande och kul så kan jag ibland undra, när umgås du & jonas med andra kompisar, du du far till Uppsala, Nortälje, träningsläger i Stockholm o du har kompisar som kommer över, Jonas då? Jobbar han bara och sen sitter hemma?

De är kul om livet på "landet"

2008-07-17 @ 20:54:23
Postat av: Marre

Ähh.. Det är brudarnas tid nu, klart karlarna ska göra som vi säger. Vill vi gifta oss så SKA vi gifta oss. Vill jag att karln ska måla, vad är han för karl om han inte målar?? Daa..

Fasikaen om jag är hemma hela dagen med barnen när han jobbar så får han vara hemma med barnen när jag umgås med mina vänner.. Borde ju varje man fatta, eller?? Så har det ju varit i alla tider, fast omvänt!! GIRLPOWER!!

2008-07-17 @ 21:30:58
Postat av: Anna

Jag träffade Oldsberg i helgen och han frågade efter dig...

2008-07-21 @ 20:23:18
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0