Har inte hunnit skriva något idag

Jag är nämligen alldeles för bakis. Vi satt i våra bikinis i poolen igår kväll, fyllde bara på med varmt vatten då och då. Sista gången snubblade Anna och spillde vatten över hela vardagsrumsgolvet, men då var vi så packade att vi inte brydde oss. Sedan satt vi i poolen och drack gin och tonics, och så småningom hittade vi en tequilaflaska längst in i skafferiet som vi tömde. Vi hade "Ella elle l'a" på repeat, värsta sommarbraiga låten.

Runt halvfem kom polisen, då var det tydligen någon granne som hade ringt. Så då gick vi in och la oss.

Närå. Gick ni på det?

Vi åt tacos på altanen och hade det trevligt, och barnen fick vara uppe länge. Efter att barnen somnat satt vi i soffan och drack vin. Mysigt och roligt och ingen tequila. I promise.

I morse fick vi sovmorgon (Nåja...) till halv nio, och efter frukost så gjorde vi oss i ordning och skjutsade Anna till tåget.

Min fina kompis Anna som jobbar på TV 3 och har en fräsig lägenhet på Söder och egentligen skulle på rolig jobbfest igår, men som hellre åkte till hålan in the middle of nowhere (Eller ja, mitt emellan Uppsala och Gävle om man ska vara petig. Kanske inte riktigt nowhere) och umgicks med mig och barnen på vår altan.

Puss på dig, tjejen!

Anna är cool och är inte det minsta imponerad av Stockholmslivet och diverse kändisar, utan längtar mest hem till västkusten. Själv håller jag på att kissa på mig av förtjusning när jag möter prinsessan Victoria på Biblioteksgatan.

Hm.

Kanske borde köra mer på Annas linje? I vilket fall så skulle jag faktiskt inte vilja bo i Stockholm, utan trivs absolut bättre här på lilla lugna gatan i lilla lugna staden där man minglar på ICA och Hemköp. Amen.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack så jättemycket för i fredags snygging! Är grymt skönt att åka till tierp och äta tacos på altanen. :) Men förlåt för allt vatten jag spillde på golvet...

Puss och kram!

2008-07-06 @ 21:51:28
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0