Just married

En av mina egenskaper är att jag alltid är helt övertygad om att jag ska vinna när jag köper lotter eller är med i tävlingar. Till exempel köper jag Trisslotter och funderar ut på vägen hem vad jag ska ha på mig när jag är med i Nyhetsmorgon, och när jag och Stella skickade in ett vykort för en tävling i en Barbie-tidning råkade jag kanske säga lite för självsäkert vad förstapriset var. (Stella igår: "Mamma, när får jag den där sjöjungfru- Barbien?!)

Men idag, hörrni! Det coolaste av allt. Man skulle MMS:a en fin bild till Aftonbladet på sig och sin kille, och vinsten är ett bröllops-paket. Så i sommar ska jag och Jonas gifta oss på lyxig herrgård med boende, resa och mat betald. Vigselförättare ingen mindre än Ingvar Oldsberg!

Så, nu kan ni börja gratulera mig.

(För övrigt är detta en mycket bra metod. Det är ju mycket roligare att ta ut glädje i förskott, så att man åtminstone får vara glad då)

Men OK. OM (Och jag säger OM, egentligen är jag ju tvärsäker på att jag och Jonas kommer att gifta oss inför Ingvar Oldsberg. Oh, vad mysigt det kommer att bli att bo på herrgården) det nu mot förmodan inte blir något, så kan jag ju alltid glädjas åt de två andra bröllopen jag ska på i sommar:

Lördag 19 juli gifter sig min lillebror Niklas med sin Kriztin, och lördag 2 augusti gifter sig min barndomsbästis Camilla med sin Fredrik.

Underbart! Alldeles underbart ska det bli. Och alldeles söndergråten kommer jag att bli. Fiiiiiiiiint!

Kommentarer
Postat av: Case

Hahahaha! Vilken härlig inställning du har. ;) Min lillasyster går oxå runt å tror hon ska bli miljönär på spel. Jag ska hålla tummarna för er båda. Å bröllop med Ingvar Oldsberg låter ju alldeles förträffligt. Haha. När koras vinnaren?

2008-07-07 @ 21:36:23
URL: http://case.blogg.se/
Postat av: Maria

Case: Det stod inget datum, men de skulle ringa upp vinnaren. Så hädanefter måste jag ropa så fort någon ringer "NÄÄÄ! LÄGG PÅÅÅÅÅÅ! Aftonbladet ringer snart, Ingvar väntar"

Jorråsatte. Giftermål på herrgård. Fränt! =)

2008-07-07 @ 21:40:57
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Case

Hahaha. Ajaj, du får se till att ni har samtal väntar inställt på alla telefonlinjer så att du verkligen inte missar det. Tänk om de går direkt till nr 2 på listan om du inte svarar liksom... Se till å vakta telefonen!! Å du kan väl lägga upp vinnarbilden så vi får se oxå?

2008-07-07 @ 22:16:09
URL: http://case.blogg.se/
Postat av: Case

Fast gör det imorn för du ska väl gå å lägga dig typ nu?

2008-07-07 @ 22:17:01
URL: http://case.blogg.se/
Postat av: Maria

Nä, men du vet, om jag lägger upp bilden så kanske Aftonbladet tror att jag fuskar eller nåt? Och det går ju inte, jag SKA ha den där herrgårdsvigseln =)

2008-07-07 @ 22:50:42
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0