Nu sover hon. Tror jag. Hoppas jag

Har roat mig med att bläddra igenom alla bloggar minst två gånger, läst Blondinbella och Englas bloggar, ja, till och med Ebba Von Sydows blogg på Vecko-revyn.

Hon skriver om all superrea på lyxiga märkesaffärerna i Stockholm...Åhhh...Undrar hur snart jag kan åka till Stockholm?! Eller inte.

Folk: Jaha, vart åkte ni på semester då?
Jonas: Nä, det blev inget. Maria åkte ju till Stockholm och shoppade upp alla pengar, så vi har väl mest varit hemma och ätit pasta och äcklig, billig glass från Lidl och så...
Folk: Åh fan
Jonas: Jag vet. Det är för jäkligt

För övrigt undrar jag lite över alla shopping- och dagens outfit- bloggar...Hur ORKAR de liksom handla så mycket? Och hinner de verkligen använda allt? OK att det är kul att handla kläder och gå i affärer, men inte jämt och som största intresse här i livet kanske?!

(Fast det här skriver jag bara för att jag i hemlighet är grymt avundsjuk på Ebba och alla hennes klänningar, koftor och Juicy Couture-set, men det fattar ni, va? Jag tänkte väl det. Er kan man inte lura)


Kommentarer
Postat av: Linda

Jodå jag är på! Hade varit super. Inget går liksom upp mot ett dopp i en pool på baksidan. Bakom en hög häck. :D

2008-07-03 @ 21:35:28
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: Anna

Förstår dig precis! Och jag bor ju till och med i stockhom med alla märkesreor, men vad har jag för nytta av det när Rikbanken håller på att höja den jävla räntan hela tiden?? Hade varit trevligt med lite pengar som inte går till mitt boende...

2008-07-03 @ 22:48:36
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0