Fränt

Imorgon kväll är det skolavslutning.

Hörde ni? SKOLAVSLUTNING! Förstår inte riktigt var de sista veckorna har tagit vägen, men säger folk att det är 10 juni imorgon så är det säkert så.

På dagen ska alla klasserna i vårt arbetslag åka till ett ställe någon mil utanför stan och hänga vid utomhusbadet där för att bada, spela kubb, sola och grilla korv. Om det regnar så kommer det att vara bland det mest Typiskt!! jag varit med om. Efter det får eleverna åka hem runt lunch för att sedan komma tillbaka och ha skolavslutning kl 17 i en kyrka som ligger en bit bortanför skolan.

För övrigt är skolavslutningar bland det mest fiiiiiiiina som man kan vara med om.

Vågar inte ens tänka på hur jag kommer att bete mig när mina egna barn har skolavslutningar. "Ursäkta, kan föräldern på rad fem gråta lite tystare? Det hörs inte när eleverna sjunger, nämligen"

Imorgon kommer jag dessutom att få några tårar i ögonvrån av att se mina specialelevs-killar stå framme på scenen och ta emot sitt betyg och en ros av rektorn. Nästan alla får godkänt i alla kärnämnen.

Förresten kan jag berätta den största solskenshistorien av dem alla imorgon kväll, om ni vill? Och om ni inte blir tårögda av det så har ni ett hjärta av sten...!

Kommentarer
Postat av: anna

berätta berätta!

2008-06-10 @ 09:03:20
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se/
Postat av: Linda

jag håller med anna, berätta berätta!

2008-06-10 @ 15:01:35
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag berättar ikväll, I promise!

2008-06-10 @ 15:40:16
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0