(Hm)

Just a thought:

Tänk om någon läser föregående inlägg och tror att jag ska dricka sprit och skälla på mina barn hela sommaren?!

Fast det kan väl ingen tro? Folk kan väl läsa mellan raderna? Eller?

Förhoppningsvis kan de det. Hey, jag har ju de klokaste och roligaste och bästa bloggläsarna i världen.

(Till skillnad från typ Blondinbellas och Kenzas sourpussys som skriver taskiga kommentarer. Fy för sådana. Om man inte gillar någon blogg kan man väl bara konstatera tyst för sig själv att man inte gillar den och sedan gå vidare i livet? Måste man såra folk, liksom.

Calle och Alex har en del märkliga läsare också. Men jag måste erkänna att jag gillar the Schulmans igen nu. Först älskade jag dem (När Alex skrev för Stureplan och Aftonbladet), sen tyckte jag att de var dryga och självgoda idioter, fast nu är jag hooked igen. De har självdistans, är otroligt duktiga att skriva och sist men inte minst är de jäkligt roliga)

Fast nu kom jag av mig. Vad skrev jag om nu igen? Jo, just det, att jag alltså inte- INTE- ska dricka vin och skrika åt mina barn i sommar. Jag är ju en helyllemamma, jag röker inte ens.

Däremot dansar jag på scener och går runt och frågar killar om vi har legat med varandra för att jag tycker att jag känner igen dig (Bara för att det är kul) när jag festar, men då är ju inte barnen med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0