Konsten att tröstäta

En sak jag faktiskt är rätt stolt över med mitt jobb är att jag alltid är stark när det gäller elever. Jag kan ta konflikter och jobbiga saker och galna barn utan att hetsa upp mig allt för mycket. Det är ju vi som är de vuxna, och man måste ju kunna ta i med hårdhandskarna utan att...Tja, ta i med hårdhandskarna if you know what I mean.

Kärlek och gränssättning. Ungefär det enda man behöver kunna, så tre terminers pedagogik hade man ju kunnat spara in lite tid och studiemedel på.

Men en galen kollega...Som vräker ur sig ungefär vad som helst till vem som helst (Framför allt elever)...Och rektorer som vet om det och en eventuell fortsättning imorgon...Usch. Jag har fortfarande ont i huvudet av tillbakahållen gråt under lunchen.

Ikväll har jag tröstätit chips, choklad och nachos plus tröstdruckit cola, och det var ju tur för nu känns det mycket bättre...Eller hur det nu var.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Bättre eller ej... GOTT var det väl iallafall!?
Lärare har farligt mycket makt som de kan använda helt fel om de inte är som de ska i huvudet!!! Och ibland är lärare faktiskt lite underliga... Det kan du väl hålla med om?!

2008-06-04 @ 22:41:39
URL: http://grancanariamamman.blogg.se
Postat av: Maria

Cicci: Well, för att välja att jobba som lärare måste man kanske vara lite koko. =)
Men att vara elak mot barnen och kalla dem saker...No, no, no. Big no, no.

2008-06-04 @ 22:45:31
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Anna

Usch, det verkar som att du har haft en jobbig dag min vän! Bra med tröst"maten" där. Hoppas det styr upp sig imorgon. Puckade kollegor är inte kul. Kram!

2008-06-04 @ 22:58:03
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0