Not really my week

Igår kom jag försent både till jobbet och till dagisfesten, och däremellan hann jag ha sönder mina favoritörhängen. Imorse satte jag mobillarmet extra tidigt för att hinna åka till jobbet och kopiera prov som jag glömde igår, men råkade ställa om klockan till 9.20 istället för 6.20. Sexor och nior ser väldigt lika ut klockan tio i sex på morgonen.

På grund av försovningen (Vaknade dock tio över sju, praise the Lord) så hann jag inte äta frukost, utan fick lov att ta med mig en macka, ett ägg och tandborste till skolan och äta efter första lektionen.

Men skit i det!

Sådant är en droppe i livshavet. För vet ni vad som hände idag?! Två av mina specialelever i åttan skrev godkänt på sista matteprovet och får därför godkänt i betyg!

Det här kanske inte låter stort, men believe me, det är stort. Speciellt om man tänker sig var den ena av killarna låg för ett år sedan kunskapsmässigt. Jag gick in i lärarrummet efter provet och hoppade lite av lycka, och drack sedan frukostkaffe för att fira.

Two down, ett gäng nior kvar to go. Sista bedömningarna innan betygen är inte klara än, men åtminstone två av dem (Bland annat killen som gjorde klart matteboken, om ni minns) får godkänt i alla kärnämnen.

Värsta fräna!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hahahaha jo det är sant. Kan tänka mig deras funderingar på varför du skriver om ekorrar på tal om.. försäkringskassan ;D Men okej, då vet jag. Iofs det borde jag ju förstått då de är gnagare, men liksom... Det bara gick inte ihop för mig tidigare idag ;D

2008-05-20 @ 18:40:49
URL: http://liiindans.blogg.se
Postat av: Linda

Och ursäkta mitt liksom, med anledning av dina tidigare inlägg ;) Du få ha överseende med att även jag snubblar fel då och då. ;)

2008-05-20 @ 18:41:39
URL: http://liiindans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0