PYT'en

Vet ni vad en PYT är?

Det betyder praktisk yrkesteori, och jag tror att alla som läser till lärare måste skriva en sådan sista terminen. När jag läste till lärare hette det "Min pedagogiska grundsyn". Iallafall ska vi skriva en sådan till sista handledarutbildningstillfället i höst, och ihop med journalanteckningarna vi ska skriva efter varje seminarium samt ett sammanfattnings- PM blir det våra examinationsuppgifter som vi ska lämna in.

När jag nattade barnen nyss kom jag på hur jag skulle börja, och sedan satte jag mig här och skrev hela min PYT på typ en kvart och mejlade iväg till min jobbmejl.

Hur pluggig är jag inte?!

Det här ska alltså vara inlämnat i november och jag är redan klar! Visserligen kommer jag säkert att ändra några formuleringar och skriva till lite litteraturhänvisningar, men iallafall.

(Om man nu ska ha litteraturhänvisningar med? Janina, Case, Åsa och eventuella övriga lärarstudenter, eller nyss utexaminerade lärare, som läser: Har ni några tips?)

Kommentarer
Postat av: Janina

Hej!
Jag tror att det var så att litteraturhänvisningar uppskattades men inte var något krav. Här kommer också en uppdatering om mitt liv. I Juni flyttar vi hem till Åland och till hösten börjar jag som speciallärare och mattelärare på ett gymnasium. Jag följer min handledares fotspår. Nästan samma jobb och också flytt till en liten men mysig håla! Hör av dig när ni behöver övernattning på Åland eller om ni tar en
rrevlig utflykt dit någon fin sommardag!

2008-05-23 @ 15:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0