Roligast 1:

Björn Gustafsson. Hur dumma i huvudet tror resten av Europa att vi egentligen är?! Hola Serbia, liksom.

Roligast 2: Carl Bildt. "Vad tycker du om piraterna?" "Jo, det är bra drag i den".

Tråkigast är att det känns som att vi aldrig någonsin mer når en Topp 5- placering. ALDRIG MER! Fast jag gillar Melodifestivalen och ESC ändå. I stick to it to the bitter end.När jag var liten tvingade jag pappa att spela in Schlagerfestivalen på band från radion, så jag kan ju inte överge det nu.

Att vinna är inte allt.

(Eller jo, det är det, fast skit i det. Melodifestivalen är ju trots allt Melodifestivalen, som vi brukar säga)


Kommentarer
Postat av: Cicci

Den spanska kommentatorn tyckte att Björn var en duktig skådis! Vet inte om han var ironisk eller ej dock... men det är hur en liten del av Europa ser Björns insats. Å andra sidan tror jag att folk kommer minnas hans insats mer än Charlottes!!!

2008-05-25 @ 01:32:15
URL: http://grancanariamamman.blogg.se
Postat av: Anna

Björn är ju sjuukt kul! När alla andra länder väljet en översminkad brud kommer vi med en pojkspoling som stammar fram poängen. Det är humor! =)
Jag kommer också att följa ESC until the bitter end. Men är det inte dags att fimpa den där svenska skitjuryn och låta svenska folket få bestämma helt vem vi ska skicka?? Eller så kanske du och jag kan ta den uppgiften?

2008-05-25 @ 10:26:21
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: din bree

hahaha ja jag garva ihjäl mig när björn dök upp! jag skratta så tårarna rann! sen har jag läst på massa andra bloggar där de tyckte att björn var pinsam, det var han inte, han var ju bäst på hela finalen!

2008-05-25 @ 11:07:13
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0