Sova

Egentligen borde man sova mer. Tänk vad underbart att vara en sådan som sover nio timmar per natt, de människorna måste ju vara alldeles snygga och utvilade och pigga och glada hela tiden.

Jag skulle ju i och för sig kunna gå och lägga mig tidigare på kvällarna, om jag somnar nio skulle jag få ihop nio timmars sömn. Men hur kul är det att somna nio varje kväll?! Inget Gray's eller TV eller blogg eller umgås med Jonas (de kvällar han inte jobbar) eller någonting. Nä, jag offrar några procent av det där snygga, utvilade, pigga och glada, dessutom blir man ju även rätt glad av att hinna göra saker på kvällarna när barnen har somnat.

Nu ska jag iallafall ta mig och min pyjamas till sängen och lägga mig i nytvättade lakan, och om jag har tur får jag sova ända till åtta imorgon.

(Trodde ni jag var ironisk? Oh no. Åtta är faktiskt en lyxig lördagsmorgontid, i värsta fall vaknar barnen vid halv sju)

Ibland när jag går och lägger mig låtsas jag att jag ligger i en stor, fluffig, lyxig hotellsäng, och så ligger jag och funderar på vilken tid jag tror att jag kommer att vakna dagen efter (oftast brukar jag dra till med tio) och vilken frukost jag kan tänkas vilja ha (kaffe, färskpressad apelsinjuice, ägg, nyttigt bröd med skinka, paprika och gurka, vaniljyoughurt med musli). Fast det skulle jag ju aldrig berätta om här såklart, då skulle jag ju verka lite rubbad.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ha en trevlig helg :)

2008-05-23 @ 23:59:07
URL: http://wlisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0