The healthy way

Alla sätt att träna är ju bra utom de dåliga, och faktiskt var det riktigt svettigt att powerstäda barnens rum under tiden de badade. Testa själv att ligga på alla fyra och försöka ta fram gosedjur, legobitar och hårspännan under sängen. Imorgon ska jag träna på riktigt, Bodystep kl sju.

Dessutom har jag idag ätit frukost, lunch och middag utom något mer (Förutom kaffe på jobbet runt tre). Ja jäklar, jag ska komma i mina W27- korta sommarjeans om det så är det sista jag gör.

(Eventuellt kan det bli det sista jag gör, sötebrödsdagarna när jag kunnat äta vad jag vill är förbi vid trettio års ålder. Nästa gång jag kommer i mina jeans så är jag 93 år och mager som en pinne. Jag tar på mig jeansen och trillar omkull och bryter lårbenshalsen och så var det med det)

Men jag ska klara det.

Jag ska.

Rent principiellt vägrar jag köpa ett par i större storlek. Fast egentligen är jag en tönt som håller på att tänka på mina jeans, om jag bara släpper det går jag säkert ner tre kilo av bara farten. Nothing good can ever comes från att tänka på vad man äter eller inte.

Till exempel att jag åt våfflor, sylt och grädde till middag, varför skulle jag gå runt och tänka på det?! Precis. Bättre att fokusera på att inte tänka (Eh...?) och innan sommaren är här på riktigt så sitter jeansen som de ska. TADA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0