The loppisaffär

Det finns ju mer och mindre bra loppisaffärer, men de allra flesta är faktiskt helt underbara. Det går alltid att gå runt och klappa på fina 50-talsbord, gamla vaser, användbara leksaker och diverse andra bra saker.

I affären idag fanns det en glänsande röd handväska till Stella för 5 kronor, vilket betydde att hon till och med fick pengar tillbaka på tandfé-pengarna, och en Brio dockvagn till Leo för 10 kronor.

Dock inga köksstolar.

Men det gör inget, då blir det desto roligare att åka runt i sommar till alla andra tre miljoner loppisar som finns i norra Uppland. Sommarlov, sweet sommarlov. Efter loppisaffären åkte vi till Konsum och köpte glass, och därefter till Gammelgården där vi solade, lekte kurragömma och satt på en bänk och spelade "Boten Anna" på min mobil medan barnen uppträdde på scenen.

(Stå på en scen och dansa till eurodiscohits-genen går tydligen i arv...Lift the roof i Norrtälje om nu någon vet vad jag pratar om. Fast barnen är ju i och för sig nyktra, så de är nog bättre människor än mig)

Sedan åkte vi hem, fixade i trädgården samt åt hamburgare och pommes till middag.

Nu ska jag gå ner och se de sista avsnitten av säsong 2 av Gray's Anatomy. Visserligen har vi räkningar för hur mycket pengar som helst, men en säsong 3- box från cdon.com går nog alltid att klämma in, va...?

Kommentarer
Postat av: Anna

En DVD-box kan man ALLTID klämma in! :)
//Boten Anna, som av någon anledning kollar på ett program med Magnus Uggla! Yack. Skulle nog också behöva en box eller två...

2008-05-23 @ 21:04:41
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

Anna: Kööööp! Cdon.com, sen är det bara att välja och vraka! =)

2008-05-23 @ 21:08:29
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0