Trädgårdsfixandet som kom av sig

Planen:
Jonas är ledig imorgon, så jag hade tänkt att vi skulle klippa gräs, rensa ogräs, olja in altanen och ställa ut solstolarna i hörnet där vi numera har en gammal gunghäst och några trasiga trädgårdsleksaker. Dock har solstolarna fortfarande färgglada sjuttiotalstyget på sig, jag ska sy om dem till stylish svarta sen. Med "jag" menar jag alltså min mamma, själv kan jag inte ens sy i en knapp.

När detta var klart skulle vi grilla på kvällen under tiden våra välartade barn sprang runt i den välartade trädgården, och sedan skulle vi sitta i solstolarna och dricka varsin drink när barnen hade somnat.

Men så här blev det:
What the hell, det är ju typ minusgrader ute. Man kan ju inte rensa ogräs och olja in altaner i minusgrader och storm, eller?!

Förlåt, fina trädgården, skyll inte på mig. Jag försökte verkligen. Har skaffat gräsklippare och trimmer och allt. Vår fantastiskt blomstrande trädgård kommer kanske inte att vara så fantastiskt blomstrande längre när vi har bott här i några år.

Pensionärsparet vi köpte huset av skulle vända sig i sin grav om de såg hur mycket kirskål (Som alltså är ett ogräs. Detta lärde jag mig förra veckan, very useful knowledge) vi har bredvid rabatten.

(Nu är de ju inte döda utan flyttade till Skellefteå, men "vända sig i Skellefteå" känns inte riktigt rätt att skriva)

Men än finns det hopp. Vi har iallafall en gräsklippare och slipper låna av min jobbarkompis som förra sommaren, alltid något. Dessutom är det jag mot kirskålen, och jag är en sådan dålig förlorare att jag ska fixa trädgården no matter what. HA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0