Update:

De somnade inte före åtta, men typ kvart över. Close enough. Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa min etik- bok, som faktiskt är himla bra och intressant. Det är ju riktigt kul att plugga. Jag och min rosa överstrykningspenna och alla mina fantastiska idéer och teorier jag ska knocka dem med imorgon, liksom.

Fast nu ska jag ju inte överdriva. Grey's anatomy är också kul. Med min speciella pluggteknik, det vill säga skumläsa igenom två sidor på tio sekunder men ändå hinna stryka över viktiga saker, så hinner jag nog med det också.

Det bästa med boken är att den har massa exempel med från olika verksamheter med, och sedan förklarar författaren etiken bakom. Att läsa skolhistorier känns inte som att plugga, utan mer som att dricka kaffe med en kollega och prata om jobbet.

Handledarutbildningen är hur bra som helst, med intressanta föreläsningar och för det mesta bra kurslitteratur. Eller ja, vissa böcker är ju i och för sig inte bra utan riktigt jäkla skittråkiga, men de skummar man igenom på fem minuter och går sedan vidare i livet.

Och klarar kursen ändå.

Uppsalas lärarutbildning är sig lik sedan jag gick där...Det värsta är att vi ska skriva ett PM efter varje tillfälle, VARJE GÅNG, och det ger absolut ingenting förutom bortslösad tid framför datorn och saker nedskrivna som man liksom redan tycker.

Men varför sitter jag förresten kvar här?! Jag ska ju plugga nu. Ready, steady go.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0