(Fanfar)

I morgon är sista träffen på handledarutbildningen! Även om kursen har varit kul och givande så ska det bli så grymt skönt när den är klar.

Och på mitt skrivbord ligger alla PM i en röd plastmapp, ihophäftade och med fin framsida.

It was not so nice knowing you, i morgon lämnar jag över dig till seminarieledaren och går vidare i livet. HA! Och inte får jag nog VG heller, men det gör inget, ska bara bli skönt att lämna in allt.

Dagens "Oh no": När jag var sist kvar i arbetsrummet vid halv sex (Hade ett utvecklingssamtal efter konferensen, jag hoppade in som stand- in för en kollega som är sjukskriven) och råkade låsa dörren när jag gick på toa.

I våras var en städerska kvar på kvällen och skulle städa ute i paviljongen, och när hon gick på toa gick dörren i baklås. Toaletten låg längst in i huset, hon hade ingen mobil och hon var ensam kvar. What do you do, hon fick sitta där tills vaktmästaren kom på morgonen och kunde låsa upp. The horror!

Tänk att sitta inlåst på en toalett en hel natt.

Fast hon hade ju i alla fall vatten. Och kunde gå på toa. (Ho, ho, ho, jag är så kul. You didn't see that skämtet komma, va?)

Så efter det låser jag aldrig dörren om jag är ensam kvar, fast idag gick det ju bra ändå. Sedan cyklade jag hem, åt tacos, hjälpte Stella att duscha, nattade barn.


Kommentarer
Postat av: Lina

Men guuud vad hemskt att bli inlåst på toa en hel natt! :(

Jag hade nog grinat ihjäl mig och haft panikångest en hel vecka efteråt... :/

2008-11-13 @ 06:50:41
URL: http://linasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0