Sista hjärnaktiviteten för idag

Utmaning, sju saker om mig själv.

Okeyrå, ska försöka:

  1. Ett av mina roligaste år var 1997 när jag både hann bo i egen lägenhet i Borlänge och ha grymma förfester med Åsa, Marika och "The Passenger" med Iggy Pop, bo på Lanzarote i några månader och jobba som inkastare, sommarjobba på SSAB som kranförare samt börja plugga till Ma/No- lärare 4-9 i Uppsala.
  2. Jag och Jonas blev ihop 9 april 1999, och firar alltså tio år i vår. Rätt fränt, speciellt med tanke på att vi även bråkat och gjort slut ett antal gånger (Fast blev alltid ihop igen efter några timmar). Vi flyttade ihop när jag var gravid i sjunde månaden med Stella, innan hade jag bott i lägenheten i ett år med min kompis Christin.
  3. Jag är extremt pedantisk och noggrann (Bree, det är du och jag) men samtidigt extremt lat. Det här kan ni tänka på när ni kommer hem till mig. EGENTLIGEN är här jättestädat.
  4. Jag gick ut nian med 4,7 i medelbetyg, inte så mycket för att jag var smart utan snarare för att jag hade värsta bästa studietekniks- tricksen.
  5. Jag är värre än en bebis vad gäller mat och mattider. Jag måste ALLTID äta frukost direkt när jag vaknar, lunch runt tolv och middag runt halv sex, annars blir jag sur, otrevlig och får ont i magen.
  6. Jag tycker på riktigt att jag borde bli skolminister eller skolchef, för jag har sådana bra idéer om skolan, skolpolitiken, läraryrket i allmänhet och elevsynen i synnerhet. Om jag får säga det själv. Och det får man väl ibland? Säga det själv, alltså
  7. Jag väntar fortfarande på den dagen när jag kommer att bli bästis med en kändis. Any day now, jag känner det på mig. Jag är även helt övertygad om att jag kommer att vinna på Triss, och bestämmer mig med jämna mellanrum för  vad jag ska ha för kläder på mig på Nyhetsmorgon. (För tillfället är det svarta stuprörsjeansen och en grå långkofta ihop med pärlörhängen)
Klar!

Någon mer som känner för att göra en lista? Kom igen, jag vet att ni vill! Vad ska ni annars göra en trött måndagkväll  som denna?

Kommentarer
Postat av: Honung

Mycket bra lista tycker jag. :) Och om jag inte visste det, så skulle jag ändå nu vara helt säker på att du är jungfru. :) Kram!

2008-11-04 @ 17:23:58
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Anna

Tror också att du borde vara skolminister. Och det här med kändisar... Jag vet inte jag. Du kan få en av mig ;)

Kram!

2008-11-04 @ 18:46:37
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0