A very good vändning av kvällen

Hade inte tänkt något speciellt förutom typ tvättning och hemmamys, men så ringde dagisbästismamman och vi bestämde att Filippa skulle komma och leka när mamman var och tränade.

Men tiden gick och ingen Stella- kompis kom, så vi började äta samt fundera lite var de tagit vägen. Fast sen ringer det på dörren, och då är det Filippa plus pappa plus lillebror som CYKLAT (Ca sju kilometer) till oss under tiden mamman tog bilen till träningen. Så de kom in allihopa, och jag och pappan drack ett glas vin under tiden alla barnen lekte, och sen kom mamman och då åt vi popcorn och hängde i köket medan kidsen myste i soffan och såg "High school musical". Sedan ännu mer lek (Leo överlycklig över dagiskompis- besöket) och de åkte inte hem förrän strax före åtta.

Jag vet att jag tjatar, men åh vad jag gillar denna familjen. Så roliga och spontana och lättsamma och inga "Ska vi fika om tre veckor" och sånt storstadstrams som folk höll på med i Uppsala.

En annan aspekt av det hela är att min "Vara hemma och fixa lite"- kväll blev en "Leksaker och popcorn över hela huset"- kväll, men tror ni att jag tänker på sånt? Oh nej. Ska jag vara borta hela helgen och låter någon annan (=The father in da house) styra upp det hela? Oh yes.

Imorgon ska jag:
  • Vakna
  • Äta frukost
  • Duscha
  • Packa lite saker
  • Åka på kräftskiva i Norrtälje med massa sköna kompisar
Tjoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0