Att tänka problemfokuserat

Står och lagar köttfärssås kl 17.15 med två hungriga barn framför "Byggare Bob" och en trött och frusen mamma som försöker komma på något bra, mysigt  och lugnande för barnen efter middagen.

The answer: Bada badkar

Perfekt.

Så nu har galna, trötta "Bli hämtade kl halv fem för att mamma har så mycket att göra på jobbet"- barnen fått middag, utelek, Bolibompa- tittande, badkarsbad och håller just nu på att i lugn och ro pyssla med Barbies och köra runt med småbilar.

Själv hade jag killed for ett badkarsbad, men vid närmare eftertanke så orkar jag nog inte ens klä av mig. Att vara ute en hel dag tär på krafterna. (Jag vet. I'm such a inget scout- ämne). Fast det har gått kanon! Fint väder, solsken (Jag har blivit lite solbränd i ansiktet. Bara en sån sak), glada elever och massa kämpande hjältar som förbättrade sina kulstötningsresultat. Kommer att drömma om 7.60 och 5.90 och "Va? Sa du 7.70 eller 7.50?" inatt.

För övrigt: Vissa lärare är verkligen...Ja, nu ska jag ju inte svära...Och inte vara elak...Men vi kan väl säga en aning udda. Om ni förstår hur jag menar?

Kommentarer
Postat av: åsa

Skööönt att ni fick fint väder på frilufsdagen. Annars brukar regnet alltid komma som ett brev på posten när det vankas uteaktiviteter!

2008-09-11 @ 21:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0