...Och vem kunde inte låta bli att vara med i föräldrarådet?

Oh yes.

Officiellt för att det var tyst i tre minuter och någon MÅSTE anmäla sig (Annars hade vi kanske suttit där än), men egentligen tycker jag ju att sådant här är jättekul.

Dessutom är jag visst den sammankallande personen...Meaning bestämma dag för möte och mejla ut. Hm. Och snart är det utvecklingssamtal på jobbet och betygsättning. Och massa annat.

Fast fränt att vara med i ett föräldraråd. Absolut.

Annars ett roligt och bra möte, det bästa var när vi skulle bestämma klassförälder och det var tyst som i graven och en mamma glatt säger "Ta Freddan! Han är inte här, så han får skylla sig själv".

Så Freddan är klassförälder.

Stella går för övrigt på världens bästa enhet med toppenfröknar och toppen miljö, både ute och inne, och fritids är jättebra med lagom mycket barn. Fast så kanske alla tycker om sina barns skola?! I alla fall en skön känsla i magen att veta att hon kommer att tillbringa sina skoldagar ett bra tag framöver på ett bra ställe med folk som vet vad de gör.

Nu ska jag fortsätta läsa "Åse" av Denise Rudberg. De ska precis ha partyhelg i Värmland med överklassfolks, snygga kläder och mycket alkohol. Inte en bok i Nobelpris- klass, men en alldeles fantastisk bok en regnig måndag i not so flashiga staden (Hålan?). Så kan man ligga där i soffan och leka att man också bor i Stockholm och tjänar massa pengar och går på roliga fester.

Perfekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0