OK. Och nu ett av mina bästa: Jag har VUNNIT något!

Inte SPA- helgen (Men den kommer, vänta bara...), men väl detta:



Min vän Cicci gav mig pris som en av hennes bästa bloggar. Fiiiiiint!

The rules of the award: (Orkar inte översätta...)
1. Only 5 people allowed.
2. 4 have to be dedicated followers of your blog.
3. One has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.
4. You must link back to whoever gave you the award

Quite simple really it is a way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.

Så. Vill ni veta mina favvosar? Utan inbördes ordning är de:

Anna: En pärla till tjej, bosatt inte så långt härifrån och vars underbara person jag aldrig hade lärt känna om det inte vore för bloggen. Bara en sån sak! Hon är i verkligheten precis lika rolig och charmig och snäll som hon är i sin blogg, och dessutom skriver hon alldeles wonderful.

Cicci: Of course. Min gamla granne och bästis och mina barns kompisars mamma, som till allas vår stora sorg tog sitt pick och pack och flyttade till Gran Canaria för snart tre år sedan. Men det gör ju inte så mycket (Eller nu ljög jag, klart jag hellre hade haft henne kvar i Sverige, men hon har det så bra over there att jag förlåter henne) eftersom jag följer hennes liv via bloggen. Och vilken blogg sedan! Rolig och sorglig och vardagsrealism och singelliv och fina bilder om vartannat, nästan som att ha henne boendes vägg i vägg. Nästan...

Emelie: Hittade henne via en som kände en som...Ja, ni fattar. Även denna underbara pingla har jag träffat på riktigt, och hon är en kul och klok och alldeles galen tjej som skriver helt hejdlöst roligt. Och bor i Dalarna! Återigen: Bara en sån sak.

Eddie: Eller Rockpoet, som han ju också heter. Skrev ett inlägg för ett år sedan: "Har hittat värsta bloggen, en kille på typ sjutton år som skriver roligare än Schulmans". Kommentar från Eddie: "Vad fan! Jag är nitton!". Hahaha. I alla fall skriver han helt otroligt bra, är hur kul som helst, är klok och skön, skriver låtar och spelar gitarr så bra att Winnerbäck darrar där borta i sin studio (Jo, men så tror jag att det är) samt kommer att bli något stort någon dag. Sanna mina ord. Och vem känner då en kändis?! Vem, vem?

OK. En kvar. Shit vad svårt. Egentligen vill jag välja de flesta i min länklista, men om det ska vara någon i någon annan värld (Och DET är det) och någon jag inte känner så blir det:

Stureplan.se's Anna Hibbs: Henne ska jag träffa någon gång och dricka en drink med, om det så ska bli det sista jag gör (Jag, 87 år på ålderdomshemmet: "Jo, men ni MÅSTE hitta henne! Vi ska ju dricka mojitos, kom igen, imorgon kanske jag dör). Helt sjukt snygg och rolig tjej som dessutom skriver bra och verkar ha sjyssta värderingar och drivna ambitioner. Och snygga kläder.

Fast som sagt. Egentligen är ju nästan alla mina favvosar. Chrillan (Dock faller du på att du uppdaterar så sällan, din lazyworm! Saknar dig!), Loly (Får med de mesta i typ fem rader. En konstart!), Oggy (Rolig, snygg, trevlig kille. Också singel. Nu när jag ändå håller på, menar jag?) Honungsbullen (Även hon rolig och klok)...Osv.

Kram på Er alla i listan till höger, you make my days be lite roligare och bättre än vad de annars skulle vara!

Kommentarer
Postat av: Oggy

Ohh gratis reklam!



Hook me up with someone!

2008-09-21 @ 22:59:47
URL: http://oggygroggy.blogg.se/
Postat av: Maria

Oggy: Haha, jo men absolut. Ta Anna Hibbs! Eller Anna, eftersom ni är still fucking...=)

2008-09-21 @ 23:04:38
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha... Yepp! Still fucking! Gud vad du gjorde mig glad nu, gumman! You made my kväll! Puss puss puss!

2008-09-21 @ 23:08:14
URL: http://annaeleonora.blogg.se/
Postat av: Chrillan

Jaja, ska skärpa mig! Men det finns ju så mycket annat att göra hela tiden!

2008-09-22 @ 07:52:58
URL: http://bamman.blogg.se/
Postat av: Honung

Tack så mycket!!! :) Still fucking, men i morgon drar Skalman till Luxis igen. Vin på lördag?

2008-09-22 @ 15:57:52
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Mli

Å men du är ju för gullä! Faktiskt fick jag en utmärkelse för några dagar sedan, skrev värsta långa inlägget med länkningar och sen försvann allt när jag skulle publicera..Men nu ska jag ta mig i kragen och göra om det, fast inte ikväll. Och nej, det är väl inte egentligen vår grej det här men man blir ju lite lätt rosig om kinderna trots allt ;)

2008-09-22 @ 18:41:59
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0