Puss och tack sötnosar för alla grattis!

Ni är ju för snälla. Och alla grattis- sms, very very sweet!

Fråga: Är man en latmask om man inte svarar på sms?
Svar: Ja
Fråga: Fast när man jobbat typ två dygn i sträck (Känns det som), kan man då få dispens?
Svar: Ja

Eller så låtsas vi att jag skickar ett "Puss och tusen tack" sms fast jag skriver det här istället?

Har i alla fall haft en bra dag, imorse när jag klev upp hade Jonas ställt fram blommor och paket på köksbordet. Med tanke på att han gick upp för att åka till jobbet med tåget som går 5.30 så var det väl hur gulligt som helst.

Jag fick: Blommor, mugg från en av flashiga inredningsaffärerna som det står "Mamma" på, en tidning, snygga örhängen. Öppnade av Stella under tiden jag klädde på Leo och klockan tickade på. Imorgon ska jag gå upp kl kvart i sex för att slippa stressa och för att slippa följande:
  1. Backa ut bilen från uppfarten kl 7.37
  2. Lämna Stella på skolan i ett "Jag är egentligen stressad som fan med jag låtsas som ingenting och lämnar i lugn och ro"- tempo
  3. Köra som en biltjuv
  4. Lämna Leo på dagis i ett "Jag är egentligen stressad som fan med jag låtsas som ingenting och lämnar i lugn och ro"- tempo
  5. Tokspringa till jobbet
  6. Klä av mig ytterkläderna, samla ihop mina saker, gå till lektionen. Denna sista punkt tog ca 14 sekunder och som genom ett under lyckades jag låsa upp klassrumsdörren exakt när det ringde in kl 7.55
Ja, jäklar. Kvart i sex it is.

Dagen har sedan gått i ett med lektioner, föräldrafika på Stellas skola och handledarutbildning. Inte ett kalas så långt ögat kan nå, men det är ju faktiskt inte så viktigt när man är så gammal (Och idag blev jag ÄNNU äldre. Fucking hell) som jag. Eller jo! På första lektionen så ställde sig min klass upp och sjöng för mig! Helt underbart gulligt. Och när jag kom till dagisbästisfamiljen för att hämta upp barnen så frågade mamman om jag ville ha lite mat, så medan barnen glatt lekte vidare så kunde jag sitta i köket med tända ljus på bordet och äta korv med bröd och god potatissallad. Hur lyxigt som helst.

På vägen hem somnade Leo i bilen, och Stella somnade i sin säng på ungefär tre sekunder efter dusch, lite prat med mormor i telefon och godnattbok.

...Och var vill jag komma med det här inlägget? Har det någon som helst poäng? Nä, not so much. Mer än att jag hade kunnat gå ner och fira mig själv med lite glass eller liknande om det inte vore så att jag är för trött för att ens orka öppna frysen. Bra bantningstips: Arbeta bort dina sommarkilon.

Men återigen. Om nu någon har orkat läsa ända hit ner. Tio tusen kramar och tack för alla grattis, älskade kära vänner!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0