Har börjat Hemnet- leta så smått

Egentligen vill jag inte flytta, för jag gillar vårt lilla parhus, vår mysiga trädgård och alla underbara grannkompisar till barnen. Men just för tillfället har jag en Vi bor för litet- panik som gör att det kryper i hela kroppen.

Jag blir galen! Det spelar liksom ingen roll hur mycket vi rensar och fixar och organiserar och styr upp städdagar för barnen och rensar bort leksaker. Sakerna liksom kommer från ingenstans. Och Stellas rum ska vi bara inte prata om, trots att hon faktiskt blivit jätteduktig på att städa så tar det ungefär 5 minuter och så är det jordbävnings- stökigt igen. Hotade nyss med att ställa ut hälften av hennes saker i garaget om hon inte började hålla ordning, men kände ungefär samma sekund jag sa det att det var taskigt.

Jag menar, barn måste ju få vara barn. Minsta lilla onödiga sak leker hon med emellanåt, och Barbiesakerna sprids faktiskt ut direkt hon börjar leka med dem. Samma sak med skrivbordet och alla pennor.

Men alltså, att ALLTID ha stökigt och kaosigt någonstans i huset...AAAAAAH! It fucking breaks my heart. För att inte tala om stackars Leo som får sova i klädkammaren (Fast fortfarande går det i och för sig ingen nöd på honom. Han är ändå mest nere på nedervåning med oss på dagarna, och leker bara i sitt rum om han har någon kompis hemma eller på kvällarna)

Så! Ett större hus skulle sitta fint. Eventuellt det här. Visserligen ligger det några mil fel, men oh my God vilket hus. Eller hus och hus. Palats? Tänk er livskvaliteten med det hemma- SPA't.

Ska bara fixa några miljoner först, så återkommer jag med vilket hus vi bestämmer oss för...

Dock har huset vi bor i nu tuschstreck på tapeter, litet hål i trappan och ett hjärta av bläck ritat på golvet i vårt sovrum (Gjort av obetänksam 6- åring med klotter- tendenser. Håller tummarna för att hon inte blir kriminell när hon blir stor) så det är väl ingen som vill köpa vårt hus. Alltså blir vi kvar här tills vi dör. Typ.

Livsprojekt: Rensa, rensa, rensa. Organisera, organisera. Där emellan övertyga Leo att det är coolt att sova i stor klädkammare. Det kommer säkert att imponera på tjejerna när han är fjorton.

Kommentarer
Postat av: Fia

Jag känner igen känslan av att man aldrig riktigt har bra förvaring till alla saker. Det är frustrerande.

Men ni kan väl skaffa en skicklig mäklare som marknadsför ert hus med: "Autentiska, exklusiva utsmyckningar i tvättäkta tusch på några utvalda väggar, samt smakfull dekoration i kärlekens tecken på sovrumsgolvet." Vem kan motstå det?

2009-04-13 @ 21:15:21
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Maria

Fia: Ja, eller hur =) Eller så säljer man det till renoveringsgalningar som ändå tänkt göra om allt.



Eller fixar massa, massa pengar och har 2 hus. Så kanske man också kan göra??

2009-04-13 @ 21:24:00
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Honung

Åååååh, vill HA sånt hus! Jag ska bannemej gifta mig rikt!

2009-04-14 @ 21:29:46
URL: http://honungsbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0